Chris van Mook

Freelance Front-end Webontwikkelaar

Over mij

Ik vind mijn passie in het bouwen van websites, van een normale website tot een blog met WordPress of een met JavaScript gemaakte webapplicatie.

Als front-end webontwikkelaar werk ik met moderne tools en technieken om een zo gebruikersvriendelijk mogelijk product te creëren. Mijn professionele ervaring (meer dan 5 jaar) gebruik ik om kwalitatief waardige websites en webapplicaties te ontwikkelen. Ik houd daarbij rekening met snelheid, zoekmachine optimalisatie (SEO), gebruikerservaring (user experience), User Interface Design en Visual Design.

Ervaring & Vaardigheden

Een aantal vaardigheden die ik uitstekend beheers: JavaScript & jQuery, AngularJS, (semantisch) HTML5, CSS3, Gulp, Grunt, test-driven development (TDD), NodeJS, PHP, WordPress theme & plugin development, Git.

Expertise: 

Ik experimenteer graag met nieuwe technieken en frameworks die ik voor nieuwe projecten kan gebruiken. Verder blijf ik dagelijk up-to-date op het gebied van back-end, front-end, webdesign en devops.

Recente projecten

Ik heb voor bekende bureaus en organisaties gewerkt, waaronder SBS, Jungle Minds en DigitasLBi. Hieronder een selectie van projecten.

Ik heb ook voor andere klanten opdrachten gedaan, zoals: Schiphol, NS, Vesting Finance, Vereniging Eigen Huis, ScS, & Heineken.

Neem contact op

Vragen of advies nodig? Neem contact op!